Isnin, 8 Februari 2010

Apa Kau Fikir Seronok?

Masalah betul kalau Photoshop aku buat masalah. Bila hidupkan terus ambil 200MB. Lepas tu kaku dan perlu ditutup secara paksa.

Apa maknanya tu?

Itu belum lagi pasal buat entri baru untuk blog. Aku kagum dengan orang yang boleh buat entri blog dengan cepat dan baik. Bagi aku bukan mudah!

Apa kau fikir seronok tengok blog tak ada entri baru?

Tapi bila difikirkan: Tidak mudah untuk jadi mudah, tidak susah untuk jadi susah. Aku cuba lagi.

4 ulasan:

Lynda.CG berkata...

kalo photoshop or ai quit sindri maknanya kena ah bersihkan pe yg ptt dlm hard disk atau, tambah saja ram-nya :D

TMUkmkd berkata...

@lynda bukan crash tapi dia telan 200MB bila start ^_^"

~ ReD ~ berkata...

memang x suka kalau blog tak ber'update'! perrgghh! rasa macam dah brsawang gila. padahal baru sehari je pun x update..hehe

TMUkmkd berkata...

@red haha tapi blog ni pun memang dah kurang update sebab dah pindah :D