Khamis, 10 Disember 2009

Jom Main Friendster !

MOL beli Friendster
Baru je keluar berita. Pendapat korang?

Fakta: Friendster adalah jaringan sosial no 3 dunia dibelakang Facebook dan MySpace (Tagged?).
Fakta: Friendster mempunyai 115 juta pengguna seluruh dunia.

Trivia: Mungkin untuk menjadikan Friendster sebagai satu hub yang lebih mendekati hati orang asia dan Malaysia.

Risiko: 115 juta pengguna berdaftar. Berapa peratus yang benar-benar aktif sehingga kini?

Kesimpulan: Tunggu dan lihat.

7 ulasan:

sukiminna berkata...

banyak dah beralih arah ke bukumuka selepas friendster diserang masalah spam & kebocoran gambar-gambar private

zenal a.k.a zxara berkata...

aku da lame tnggalkan FS.. da betuka tp tetap xbesh.. huhu.. MS pon ku da slow.. FB jela.. btw.. add la aku :) hehe..

DuRiAn rUnTuH berkata...

walaupon frenster sudah berubah wajah, org tak main jugk la..melainkan org yg tak tahu nak gune fesbuk & twitter lagi, mesti dok melayan jugak frenster yg tak best nih..

bOsS_nAQ berkata...

bg aku...
fs ni xde pe yg berubah melainkn skin die je..
so still msih brade di takok yg lame..
da aku fb lebeh user friendly n fun..
twitter no komen sbb x cube ag...
tp misi ke3 3 ni x len dan x bukan nk rptkn ukhwah..
(^_^)v

TMUkmkd berkata...

@suki heh gambo2 tuh mysepeh tu lagi berlambak2 ^_^

@zxara ko la add aku :p

@durian heh mungkin tiba2 nanti dia best ke haha..

@naq ooo rugi seh tak try twitter.

sukiminna berkata...

@durian runtuh:
oh tak juga.. ada yang aku baca entri di blog mereka menolak menggunakan facebook atas dasar kerana owner fb adalah yahudi.

muyyaQ berkata...

still main lagi. :D mane leh berenti. nostalgia tuh.. since phase II after friendster launch.