Rabu, 23 Mac 2011

Lebih 3 Juta Firefox Dimuaturun

Itu setakat tadi yang aku tengok. Tapi memang perasan rekabentuk Firefox 4 ini sememangnya mirip kepada Opera. Extremist Thinker mengatakan bahawa Firefox 4 ini adalah bayang-bayang kepada satu lagi pelayar internet iaitu Opera.


Anda boleh fikirkan sendiri.

Jika Firefox itu adalah bayang-bayang Opera, Maka siapa pula menjadi cahayanya?

6 ulasan:

Muhammad Fi5daus Razak berkata...

3 Juta? Peh, mmg byk jumlah 2..

RM berkata...

Takleh beat rekod FF3.
IElah cahayanya.
hohoho.

TMUkmkd berkata...

@daus tak pasti banyak ke tak. lupa dah rekod dulu berapa
@RM ya? kompem? agak teruk kalau gitu. tak mungkin IE cahaya haha.

RM berkata...

aku dengor(baca komen fb) IE9 leh run kat pc2 lama!
aku tak test pun. fufufu.

TMUkmkd berkata...

@rm entah aku tak pulak try haha. macam tak menarik je nak run kat pc lama. sebab nak install win7/vista pun dah out

Feez Mior berkata...

agak rasa macam opera sikit.. tp better kot sbb mcm lebih laju dr biasa.hehe