Selasa, 22 Mac 2011

Lofico Laman Lomo Yang Cantik


Aku tak tahu ni negara mana, tapi daripada domainnya mungkin dari Australia. Nampak funky gitu blognya. Lagi pulak blog ni pasal LOMOgraphy.

Aku nak buat ala-ala macam ni la theme blog :D
Yeah dah dapat idea.

lofico.com.au

2 ulasan:

muhammadsiddiq berkata...

kau curi idea sini, macam mana buat theme?

TMUkmkd berkata...

emm kalu blogspot aku tak pernah buat lagi. tapi kalau wordpress ambik je framework theme yang ada then lepas tu ubah dari situ