Sabtu, 11 Oktober 2008

RegistryCleanerXP - update

lappy anda berat? selalu crash? internet rasa macam slowwwww je?
ni solutionnya. gunakan RegistryCleanerXP. satu software yang hebat, boleh menghapuskan segala masalah anda di atas dengan mudah. dapat mencari masalah yang tidak dapat dicari oleh software lain. engine scanner yang hebat. dah ramai menggunakannya, diiktiraf oleh microsoft (
) sendiri dan bill gates sendiri ada mengatakan bahawa system ini amat bagus. betullll tak percaya gunalah..

anda percaya?
kalau anda percaya dengan apa yang saya katakan diatas ini tadi, anda dalam keadaan bahaya, kerana? itu lah yang dikatakan sebagai "silver bullet situation" satu software yang kata diorang boleh buat macam2 yang bagus, hebat gila. tapi sebenarnya hampeh. so apa yang hampehnya?


RegistryCleanerXP
apa benda alah ni sebenarnya? mengapa dipopularkan oleh K pagi ni? kerana ni mereka katakan didalam testimonial mereka sendiri.
<-- mungkin tak berapa jelas. apa yang K tulis pada 3 ayat pertama tadi sama erti dengan perkataan disini dan ini interfacenya
dan bila discan akan keluar begini


dan yang seronoknya,
mengeluarkan "pendapat" mereka yang sebenar, mereka mahu memberi "saguhati" kepada pembuat software ini, mahu menyaman mereka. kerana? memberi "false error notice" kepada pengguna. so, bersedia je la masuk mahkamah yang kompem software ni kalah

apa itu "fasle error notice"?
itu adalah satu cara untuk software ni tipu dan cari pelanggan, macam mana? anda scan, dan dia kata 47 system error (fuh kene baiki ni <-- kata anda) anda pun tekan butang
dan dia suruh bayar.. cezzzz

so dari situ lah dia tipu dan dapat pelanggan

kalau tak paham kato yo. nanti sosek lak. thanks for suki sebab kata dia tak paham.. wahahaha

source
TechSpot : Microsoft sues makers of RegistryCleanerXP
Threat Center : RegistryCleanerXP

2 ulasan:

sukiminna berkata...

false error msg? hmm xphm sgt la post ni..nape bill gates ngaku tu sistem yg power?

SyaFia berkata...

alamak.. emm sebenarnya nak buat "reverse psycology" benda ni bukan software yang bagus act, tapi just a reverse psycology. n microsoft a.k.a nak saman diorang ni