Isnin, 13 April 2009

[Khas, Seni] TrueOrFalse

Tarikh Keluaran Artikel: 13 April 2009

Struktur Diskrit
Kepada semua pelajar yang mengambil subjek ini, selamat berjuang dimedan peperangan. Jangan keliru jangan cemas. Jangan gopoh untuk keluar cepat. Cemerlang atau tidak anda tentukan.

notakaki: tekan gambar untuk lebih jelas (format png)

Info Gambar
  • Sistem Operasi: Windows XP SP2
  • Perisian: Adobe Photoshop CS3
K terpaksa membuka Windows kerana skop gambaran ini sukar untuk dilakukan di Adobe Photoshop 7 dengan menggunakan banyak layer/lapisan. Didalam Adobe Photoshop K tidak tahu bagaimana untuk mengabungkan layer/lapisan. Oleh itu Windows XP terpaksa digunakan.

Tambahan: K mencari sesiapa yang mahu menolong K dalam soal pembelian domain. Antara calon akhir adalah:
www.ambnac.com
www.ambnac.my
www.ambnac.com.my
oleh itu untuk yang berkaitan, YM K: kmkd1234

10 ulasan:

twenty-six berkata...

dapatkan www.ambnac.com dahulu.

TMUkmkd berkata...

owh... kenapa yek?

Kujie berkata...

bagi saya dot com dulu...skrg ni amat kurang org gunakan dot net...

nampak lebih global kot

TMUkmkd berkata...

kujie - owh.. memang .net tak ada dalam senarai :)

hanya ada .com .my atau .com.my
tapi yang paling murah .com la.. .my mahal :D

lili berkata...

kalo ade ckup wet nk wat .my wat la,tp .com pun da kire ok utk domain sendiri..myb .my nmpk ag smart,tp mmg mhl la..lili xarif ttg ni,juz bg pndpt..hehe

TMUkmkd berkata...

lili - thanks :)
.my mahal sebab untuk malaysian only..
kalau .com global.. sebab tu jadi murah.. tapi rasanya tak kisah sangat mana pun.. just nak nampak blog ni macam profesional sikit je :D

SyaFia berkata...

erm..sbb ade lmbg sebagai rakyat Malaysia tu jd mhl tu kot..hehe,xpe..K da tulis pun dlm bhsa melayu malaysia,kalo gune .com pun org ley cam kot blog ni dr Malaysia..(lili agakla..heee)..so kalo wat awl2 ni K nk gune domain sendiri,for me .com is ok..

MK berkata...

Beli la .com

misteri berkata...

.co ngan .cc nak tak?
yang tu free lagi gitu.........

TMUkmkd berkata...

lili -betul gak tu.. :) biar mula dari bawah
MK - .com yek? ok ok
misteri - emm .co ngan .cc macam tak nampak serius la pulak.. tak tahu la.. hemat K je la