Ahad, 19 April 2009

SELECT *

SELECT *
Hari peperiksaan kembali lagi dan hari ini adalah untuk subjek pangkalan data - database. Untuk semua yang mengambil subjek ini, selamat berjaya. Tekan gambar untuk saiz yang lebih besar (.png).

Info
  • Sistem Operasi: Linux Ubuntu 8.10
  • Perisian: Adobe Photoshop 7, Wine
  • Konsep: SELECT * adalah satu arahan didalam pangkalan data yang berasaskan SQL. Apa yang cuba terapkan adalah bagaimana seseorang pelajar itu memahami subjek ini. Dengan papan kekunci dan monitor.
Nota kaki: K bukan seorang yang mahir dalam menggunakan warna didalam seni, oleh itu ini adalah percubaan, sebarang komen membina dialu alukan.

6 ulasan:

ファルハ berkata...

gud luck..
take a deep look on normalization..
sgt bnyk mrkh kt situ..
klo carry mark tnggi pn leh cendeng(kt org tranu) klo xlps bhgian ni..

TMUkmkd berkata...

thanks for the info :D
memang banyak markah.. en Zai kata sem neh 50-50 macam tahun lepas 40-60

apa pun.. normalization rulez in that day !

xercra berkata...

adohai..
ap peranan ak lam company nih?..
setahu ak boss producer..
huhuhu..

TMUkmkd berkata...

bos sakit perut masa ambik tender tu.. so kali neh produksi dia tak de

SyaFia berkata...

erm,cantekk...sempat ag eyh tym exam pun..tp select* kat pc tu nmpk xreal sgt kot..mybe sbb screen die gelap n highlite kat keybord 2 menunjukkan mcm benda tu ditaip..ke cmd? lili ase cam ag smart kalo nmpk mcm code sql die..urm..juz a cmmt..lili xtau sgt pun design art nih..huhu..xpe kn kalo org yg xde experience bg cmmt...neway, hopefully En.Zai xkedekut marks..hehe

TMUkmkd berkata...

lili - hahaha.. kalau dia tak kedekut mesti best :D
benda ni dah lama siap.. post je lambat.. yang pasal select * tu act tak sempurna lagi.. tapi tak mahu pikir.. letak sudah.. kang tak study :)