Rabu, 8 Julai 2009

Twitter Gugur Lagi

Naiktaraf_1: 8 Julai 2009

MJ

Sekadar hal terkini, Twitter menerima tekanan kali kedua selepas kejatuhannya yang pertama apabila berita Jacko dikejarkan ke Hospital tempoh hari, kini hari Memorial Jacko, K melihat perkara itu datang lagi. Twitter gugur lagi.

dan gelombang kedua dapat dirasa apabila Paris Jackson berkata dikhalayak umum secara langsung. Tanpa tertutup muka.

6 ulasan:

SyaFia berkata...

xtau la...
ari ni google mcm sgt teruk...
nk search pape pun payah..
xtau ade kne mgena dgn sume ni or x..
tp dr pg cmni.. :(

TMUkmkd berkata...

aa ada kesan lagi kan ^_^
orang masih mencari info lagi pasal neh

dan semua tu top top belaka.. so mungkin 24 jam ok la tu

azizwan(dot)com berkata...

skrng ni pun twitter aku tak berfungsi langsung.. vunguks tul X-(

TMUkmkd berkata...

tak elok? aku punya ok je? ko guna client apa?

Kujie berkata...

lamanya tak login twitter...hehe...bila disebut2 disini, nak jengoklah kejap

TMUkmkd berkata...

hahaha.. bagus la tu.. jenguk la burung tu (bukan "burung" ok)